Wednesday, February 12

Kuala Pilah, Here we come !


Walaaaaa. Assalamualaikum. Aucakkk! Chipsmore, chipsmore! Dah rasa lama pulak xupdate belog. Lahaii busy sikit. Ehem. Last day aten baru balik jea nie dari program Anak Angkat U. Yang berlangsung dekat Negeri Sembilan. Acelli di sarankan untuk ambik negeri masing masing. Tapi disebabkan nak jalan tengok tempat orang pulak aten pilihlaa Negeri Sembilan. So, selaras dengan pelan UniMAP nak pecahkan rekod dengan menganjurkan Program Anak Angkat Satu Malaysia. Maka program yang dirancang berjalan dengan jayanya. Seramai beberapa pelajar yang terpilih telah menyertai Program Inovasi 1Malaysia yang yang berjalan diseluruh negeri dalam Malaysia nie pada 7 hingga 9 haribulan Februari.

Bangga pulak ^^
*Keratan Akhbar tue untuk tempat aten jea. Kuala Pilah, Negeri Sembilan-

Seriously nak cakap thumbs up! Sangat best orang Kuala Pilah nie. Sangat mengalu alu kan kedatangan kami dan semangat jea sambut kami sampai dekat sana. Tak rasa terasing langsung ada dekat situ. Family angkat yang aten dapat pun sangat sangat laa best. Sporting! Rasa berbaloi pergi jauh jauh.



This is my Family ^^
Abah omak za 

Selama 3 hari 2 malam dekat sana banyak program yang dah diatur sampai pack sangat xde masa dengan family angkat. Sooooo dengan akal dan rule sendiri kitaorang banyak skip program sebab nak luangkan masa dengan family angkat. Acececeyy. Walhal nak berjalan jea. Yealaa datang tempat orang tak kan xtengok tempat orang kan. Kena pulak abah mak sporting diaorang xkisah pun nak bawa kami jalan jalan. Walaaaa. Sayang ketat ketat!

Them 
Acelli banyak tempat aten xsnap picture, sebab xbawa kamera pun. Then hanset pulak xmenyempat nak caj, so xde memorilaa dapat aten simpan , tapi ada laa dalam telfon membe aten. Lupa nak bluetooth semula. Meyesal xsudah nie. Xdapat nak update gambar jalan2. Gambar dengan membe2 banyaklaa. Sooooo the end dekat sini laa nak cerita panjang panjang mcam xde idea nak taip apa lagi. Gambar xde. Phewww bosan borak kosong -,-

Biar gambar berbicara:-

KualaPilah team's 


KEM BTN US 

Teammate 

Muka excited belaka 

teman bergosip 
AmpangTinggi SR 


Adik-adik Ampang Tinggi 

 Them 

We Buddysss 


Adoptmate. Teman berebut 
Bosan bosan 

Teman Bergaduh


Selfie mode 


Banyak selfie, banyak selca. Hahahahaaaa. Bye!

14 comments:

Cik Mun said...

teringin nak join program macam ni..hehe

Nadia Farhana Ismail said...

wahh ke kuala pilah dekat dah dengan yaya. yaya at seremban hikhik

Izzah Norlizah said...

bestnya xtvti2 cm ne,,,slen dpt jln2 dpt klrga agkt lg :)

msredcheesecake said...

best gak program camni kan...leh jumpa ramai org

Aku Penghibur said...

seronoknya dapat lakukan aktiviti seperti ini ^_^

Ichsan Afriadi said...

Wah, asyiknya berkumpul denga keluarga.

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Mr Noble said...

Power aa, masuk paper tu

Haryati Faizal said...

syoknye program camni...

ayut said...

Lama xde ikut apa2x program...best kot jln jmpe org2x...

Iola said...

bestnya..huhu sedih sepanjang di U dulu tak dapat peluang pun nak join huuu

are_lin@yu said...

wahh beznya meriah ja npk..

zulhilmi tempoyak said...

hapdate pls... ;p

Mime MF said...

menariknya program...;)