Tuesday, June 12

Just Read ~

Hai , malas nak mukadimah bagai , entry nie just nak citer pasal apa aten mimpi kebelakangan nie , haa , pasal apa lagi ? aah , pasal dia laa .  Asal tidoo jea mesti dia muncul , dalam macam macam situasi lak tue , apa yang best nya , macam real aten sembang2 dengan dia . Wahh , serious . Ehm , nak kata seronok , boley la sebab rasa terubat sikit rindu even just mimpi . Mimpi kan permainan syaitan , but sometime mimpi tue petunjuk . Tapi petunjuk apa ? Mungkin dia ingat aten jugak , aten xpasti laa tapi aten yakin dia pon ingat aten , bukan nak perasan tapi naluri (ewaaaah) . Apa yang aten ingat kali kedua aten mimpi aten nampak dia pegang gitar , dekat satu tempat nie , emm dalam bayangan aten dekat stadium , ramai masa tue tapi nampak dia sorang jaa , masa tue dari jarak jauh je tengok dia . Hahahaa tuela kemaruk sangat kan nak orang mainkan gitar , alih alih dia yang muncul , its okey , fun jugakla . Haa , tadi petang aten mimpi aten sembang banyak dengan dia , masa tue memang dekat giler ngan dia . Nak cerita camna dekat sebelah sebelah laa . Then yang bestnya sembang , gelak gelak , lawak lawak , manja manja (uit , jangan pikir bukan bukan!) pukul pukul ahaha terasa la sampai bangun tidoo tue . uishh dasyat ! bangun2 terus tersenyum , sampai bawa moto pon bole tersenyum teringat mimpi tue . Haha , CINTA ? Yaa , nie la orang panggil cinta , hanya yang pernah rasa jea faham , aten bukan nak cerita aten over , aten percayala apa orang selalu kata cinta kadang kadang buat kita di awangan awangan . Even just mimpi kan . Xpew la kalaw nie takdir aten , aten xkisahlah aten bahagia dia bahagiakan aten dulu . Aten xkan lupa la semua tue . Menitis jugakla air mata nie , biasala juara cenggeng kan , hahaa no wonderla yang tue :') Btw , apa yang aten nak kata 
ATEN SUMPAH RINDU DIA !







2 comments:

bubuu said...

relax kak fatin , lama-2 lupa la tu , permulaan ja tu , insyallah , kami doakan nanti dia mesti carik kak faten balik ! amin :)

unsecretostory said...

bubuu : hee , tengs ek (':
hmm hmm , susah betol nak kawal bila rindu .