Sunday, July 14

Rezeki Ramadhan. Alhamdulillah .



Alhamdulillah . Rezeki ramadhan. Finally dapat juga aten further study lepas habis STPM. Aten pernah gagal dan hampir berputus asa. Tapi dorongan mama abah, kawan-kawan, cikgu aten cuba juga untuk kali kedua. Alhamdulillah ,Walaupun xdapat U yang aten nak aten tetap bersyukur dapat juga nak sambung belajar lepas nie . Berkat doa mama abah, kawan kawan , yg tercinta, yg terkasih , Alhamdulillah dipermudahkan segalanya. Doakan aten untuk tempuh kehidupan baru nanti ya. Sesi pendaftaran 1 September nie. Wuuuuu sedih laaa, sambut besday sensorang laa dekat sana .*wipe tears*. Ehh still ada 3 4 5 orang membe dekat sana. Hai hai , lambai tangan! Acceli dalam kegembiraan kesedihan tetap terasa, aten xdapat nak merealisasikan impian sama sama sambung belajar dengan seorang teman aten nie. Frust juga. Tapi xboleh nak buat apa apa kan. Rezeki masing masing siapa yg tahu. Mungkin ini yg terbaik. Untuk dia, dekat mana pun awak belajar saya tak kan lupakan awak. Hope kita akan still rapat macam sekarang. Walaupun jarak memisahkan kita, jangan kita sampai terputus hubungan nie. Sayang awak selamanya!

Taknak bebel panjang2 , rasanya belum terlambat nak wish Salam Ramdhan kan. Selamat menunaikan ibadah puasa dengan jayanya. Kawal nafsu tingkatkan mutu. In sha ALLAH. Semoga sama sama kita mendapat barakah dibulan yang mulia ini. Ameen -

NotaIbuJari: Tahniah jugak dekat cik Farah, satu satunya teman sosial sampai sekarang :)

8 comments:

PILOT LOVER said...

tahniah aten.. study smart okay.. pray for your best.. gud luck girl :)

farah said...

hikhik... selamat maju jaya :D

Sally Samsaiman said...

congrats aten...best of luck! belajar rajin-rajin...jgn hampakan ibu & ayah :)

syiela said...

congrats dear!

are_lin@yu said...

alhamdulillah tahniah ya dear ;-)

anisss said...

nama aten kan? hee. tq comment kat entry anis aritu . busy sikit x sempat balas cepat . haa masuk Unimap ea. sama dgn ainan tasneem . hehe.. study elok2 ! gagal sekali kan x bermakna gagal selamanya.. hee good luck !! :D

Botak said...

selamat menjalani sesi perah otak selepas ini.. :D

Ayesha Askandar said...

Assalam awk,

blog awk tersenarai.. Check this out ya!

http://sesuatudankita.blogspot.com/p/blog-page_22.html