Monday, October 14

Cerita Sebulan Lalu...

Now PlayingKu ingin kau tahu diri ini selalu menunggumu. Walau hingga hujung waktu...

 Lalalaa. . Suram aja mood harini. Hmm xtau cemana nak cerita, yeala cerita dalam belog di cop capub plak. So malas la nak cerita knapa. Tujuan menulis nie sebenarnya nak hapdate pasal how i am setelah sebulan bergelar siswi dekat UniMAP.

 'Hmm hmm hmm'. Acelli rasa cam dah setahun jea dekat sana, lamanya, sedar2 baru je sebulan, phewww! Bukan nak kata xenjoy, tapi xjumpa kot apa yg bole nak enjoy dekat sana. I means nak sesuaikan dengan situasi dekat sana. Bukannya xsesuai tapi..... hmm ntah la xde ayat yg betul plak nak describe. Hold on dulu la soal perasaan tue, 'yo yo' jea macam ada orang nak tau sangat -_-

Cerita soal kuliah, budak budak Unimap kos cam aten xde la dapat bilik kuliah yang besar tue, sebab student xsampai seratus kan. So bajet2 jeala bilik tue. Tapi so far selesa la. Dengan semua kemudahan tandas, projector, papan putih,kerusi,meja,air cond yang ala ala dekat kutub selatan. Gigil brrrrrrr! Alhamdulillah. 

Macam boring jea nak cerita pasal kuliah, bajet idea xde sebenarnya nak tulis apa plus MALAS. Hewheww. So, tengok gambar cukupla kot.

Oppss.


Pejabat pos boleh :p

Terasa bulat. Erkk -,-

Ngantukss.

Berminyak itu normal. Huh.


Muka bajet lapar sebenarnya...

Selesai. Inilah cerita sebulan yang lalu. Heeee. Publish !

3 comments:

gdsbnga said...

ittew pun dah sebulan plus plus dekat uia tercinta ihik ihik.

are_lin@yu said...

wahh dkt perlis dkt kpg ayu tu..

farah said...

gelak sorang2 baca perenggan mula2.. huhuu
nway, gdluck syg... semoga bahagia disana.. ecewahhhh... luv u :)