Sunday, January 19

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

14 comments:

msredcheesecake said...

hye, dr segmen yg sama...done follow

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

salam kenal.. membalas kunjungan dari segmen yang sama.. terima kasih singgah dan follow.. follow di sini juga.. all the best.. :D

Syuhada Baharudin said...

salam..
datang singgah dari segmen yang sama.
follow done.

http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Arman said...

Members☑ #518 Kunjungan balas dari Senikk.. Terima kasih.('• ̮•) ºBlog Senikkº

Nur Shafiq said...

Saya berkunjung dari segmen yang sama :) Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Pwincess Saraa said...

Dari segmen yang sama.

Free Just 4 U said...

Singgah...dari segmen yang sama
Segmen jalan jalan cari kawan

Budu Bilis said...

Singgah dari segmen yang sama. salam kenal .
http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Hana Jalil said...

singgah sini dari segmen yang sama :)
Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Jom join GA Handphone yang menarik ni →
Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

HAJAR said...

Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

sha dhira said...

shad datang blogwalking dari segmen sama, follow sini, hehe..
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Iyqa Gani said...

terima ksih sudi siggah blog saya

dr segmen yg sama

http://iyqa92.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan-sally.html#comment-form

ada masa singgah2 la blog saya

^_^

NASZ said...

Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

Saya dah follow awak. Kalau sudi, followlah saya.

Jemput ke blog saya ye?

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

Sally Samsaiman said...

Hai! Sorry lewat sally blogwalking..hihi..
Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe… Jangan lupa jalan-jalan kat blog kawan-kawan lain ye… ^_^
Salam perkenalan daripada Sally Samsaiman