Thursday, January 30

Review: Freshkon.

Testing with new contact lens. Freshkon. Review seminit daripada pemakaian aten selama sejam. Haaaa, semalam keluar dengan kakak cari contact lens, then kakak suggest untuk beli Freshkon.Setelah direview dalam google nie, banyak orang cakap selesa pakai Freshkon. Soooooo, tanpa berfikiran panjang aten pun surely decide la ambik Freskon nie. Tadaaaaaaa! Aah, betul laa rasa selesa, xrasa pedih, xrasa berair lagi mata aten nie. Dulu aten pernah pakai satu produk nie tapi aten xbole nak tahan sebab asyik berair je mata, at last kering cemtu jea contact lens tue. Then buang. Rugi jeaa. Btw, aten nak cuba dalam tempoh sebulan nie. Kalau betul okay dan selesa boleh laa terus guna lagi. Semalam my luck dapat promosi sempena Tahun Baru Cina. Soo harga dia murah sikit laa. RM35 for 1Month. .



Aten nak blogwalking tapi xsempat dalam 2 3 hari nie. Lepasni aten terjah yea. Nak on de way blik kampung , kenduri kawen . Ulalalaaa :O

12 comments:

Nini Hanini said...

nak try pkai contact lens tp takut..hehe

Zara Nurhaidah said...

Lama xpkai contct lens ni. hehe. Btw.. ati2 dlm pjalann tu.. ^^

msredcheesecake said...

Kaler ke? Akk da tak pakai contact lense da....

Izzah Norlizah said...

moga yg ne bgsls utk Aten so xpyh tkr2 lg..slmt blik kg Aten.njoy ur holiday

AyuInsYiraH said...

salam...ayu blogwalking sini... ada masa nanti sudi2kan lah join segmen ayu ye...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-blogwalking-cny-bersama.html

nadia eshak said...

cantikkk ~
nak gak satuuu ~

Nurulee said...

wah. pandai pakai even need 1 hour.
ee tak pernah pakai contact lens and tk pandai pakai.
bcs of mata mmg dah besar and so far tk rosak mana =D
hehehe.

Hafiza AizZawa said...

freshkon mmg terbaik.. Fiza pun pakai yg 3 bulan punya..

are_lin@yu said...

klu mud rjin suka jgk pkai..tp skrg mud xrjin..hihi,,klu pkai mmg npk lain kan

Iola said...

teringin nak pakai..tapi takot..tgk kawan pakai senang..

ayut said...

Freskon ea..ayut pkai colorsoft..ok kot..xde pape mslh lg stakat ni..huhu

Sally Samsaiman said...

kak sally kalau tak pakai spek..muka pelik -_-'