Tuesday, January 21

Mencari Bloglist baru

Assalamualaikum dan salam sejahtera dan salam satu kangkung. Ehhhh! Maaf. Terkasar bahasa. Ehem! Ehem ! Straight to the point, memandangkan dah berabad dah tak ber hupdate, dah jarang nak ada idea untuk hupdate, dah jarang nak blogwaking dah jarang nak crawling jugak. So dekat sini aten nak cari bloglist yang baru. Bloglist lama aten dah macam sama sama dalam pakatan mogok jea. Aten review banyak jugak yang sejiwa dengan aten. Masing masing dah lama xberhudate. Hewheww, masing masing punya kerjaya dan kehidupan sendiri kan. 

Bloglist nie penting untuk aten sebab aten nie jenis yang malas sikit nak walking from chat to chat (shoutbox). Aten lebih suka walking from post to post. So senang la sikit bila ada bloglist nie, senang aten tengok bloggers mana yang dah buat post baru so terus terjah jea .  
Ehemm. Nampak sedikit kemalasan disitu dan bajet bajet famous de amor kan. Opss sorry morry. Sape sape yang rajin buat post tue, suka post dikomen, suka diterjah bertalu talu, suka promote post sendiri (selalu juga buat) mehhh la tinggal link dekat komen aten. Aten nak masukkan terus dalam bloglist aten. Senang nak hentam bertubi tubi nanti. Walawehh. Bye!

Senang jea keje orang malas nie. Hihihii (gelak dalam hati)

19 comments:

Nur Shafiq said...

berbekal muka separuh ditutup tangan .. datang serah link blog :l Giveaway Blogger SS

Aku Penghibur said...

acik nk jadi bloglist ^_^ www.akupenghibur.com

Nadya Dyana said...

woaaa kalau boleh masukkan Nad sekali hehe

nayfatimah rasyid said...

saya nak jugak!

msredcheesecake said...

akk anak join bloglist...hheee

msredcheesecake

Iola said...

wow..saya pun nak ^_^ http://dumtaradumdum.blogspot.com/

Hafiza AizZawa said...

Fiza boleh join sekali tak?

Nadia Farhana Ismail said...

jom bertukar link :) http://yayaonly.blogspot.com/

tarmizi said...

nak juga jadi bloglist awak saya dah letak blog awk dlm bloglist saya www.mizisempoi.com

Cik Mun said...

nak jugakla..
http//ciksitimun.blogspot.com/

Cik Yaya said...

yaya nak..sini link..
www.misteriomuchacha.blogspot.com

hazwan hairy said...

nak gak boleh x?hahah

CikLily Putih said...

mau gak join..

Liniey Nor said...

http://iamliniey.blogspot.com :)

ayut said...

http://akuayut.blogspot.com/
Nk....hihi

Dhiah said...

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/ nak joinn :)

Noor Azelina said...

saya pun mau jugak..hee
http://arezie86.blogspot.com
salam ukhwah...:-)

Izzah Norlizah said...

Baru b'ura2 nk wt entri cri bloglist bru 2014 ne,,,hehehehe
Nmpk Aten m'dahului,,,Sy nk jd bloglist Aten jg,,, :)

http://izzah-norlizah.blogspot.com/

are_lin@yu said...

wahh kita nk jd bloglist jgk blh.hihi