Monday, January 20

Giveaway Blogger SS

Tanpa mukadimah berbicara, hanya mengikut syarat yang telah ditetapkan... Nampak tak sikap malas yang semakin menjadi jadi nie? (COUGH)

Assalamualaikum,

Tanpa bicara yang panjang berlebar lebar, now nak citer pasal elemen dalam diri aten pulak ehh, hmm apa yea elemen yang ada aten sendiri xtau, yang aten tau elemen merapu merepek melalulut serta membebel sesuka hati jantung dan limpa itu pandailah. Dan persoalan mengapakah buat belog nie sebabnya adalah seperti elemen diatas. Hohoooo. Nie pun salah satu elemen juga, MALAS, ehemmm. Malas tapi nak jugak jadi orang yang berguna, orang yang berjaya dan famous di saentero dunia. Acano tue? Faham x mainan dia dekat sini? Haaa dah melalut kan? So terbuktilah elemen elemen yang dinyatakan tadi tue. So, bye!

Done! Dengan ini secara rasminya saya join giveaway nie.

 Yang sebenar benarnya, Fatennur.

4 comments:

Nur Shafiq said...

nice try Faten Nur :) terima kasih sudi join yea .

Hafiza AizZawa said...

gd luck faten..

ayut said...

Gud luck!!

Miss Fairytale said...

Assalamualaikum, saya dari segmen yang sama :) http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/01/giveaway-blogger-ss.html