Monday, October 20

Review : Lenovo S850

Tetiba terasa nak hupdate belog, sebab terasa macam nak buat review. Acelli review tak berbayar ehh, just nak share pengalaman exciting guna gadget baru. Gadget yang sure laa semua mampu milik. First impression masa guna Lenovo S850 niee sebab nak selpiii motip utamanya! Hahahaaa, Dengan kuasa 5MP kamera hadapan dan 13MP kamera belakang membuatkan ateen terjojol nak dapatkan juga Lenovo niee.

Main Menu
Antara spesikasi lain :-
Klik untuk lebih jelas

LENOVO S850

So, above adalah a few gambar yang aten cuba ambil guna kamera depan dann jugak belakang. Seriously non edit dari mana mana apps.

First trial

Super Yummy

Happy Coolbelog time ^^

Modd still trying
On my birthday (malam)
Cari yang tersembunyi
Splash!
Ranting tumbang

Muka tak berapa nak sihat

Non edit

Girlfie
'Sedikit efek 360'
Youtube view

Night Mode

Kalau nak tunjuk semua gambar boleh hang page nie. So this a few gambar yang sempat nak upload buat tatapan sekalian. Apa yang ateen belajar, cemna besar pun MP dia kalau tempat tue lighting dia xberapa then gambar pun xberapa laa. Next entry tunggu laa kita berselpi sakan yea. Haaaa btw fon cengini ateen rasa sesuai untuk kaki selpi jea. Kalau korang nie gamer or jenis suka main sosial banyak better cari fon lain laa. Sebab kelemahan S850 niee dia cuma terhadkan 1 RAM jea next no external, internal dia jea dah 16GB. So bagi ateen cukup laa. Tapi setakat nak guna wechat,insta,twitter, wasap,pesbuk dalam satu masa belum pernah hang lagilah. 
Sooooo, thumbs up for this S850, sangat sangat puas hati and seriously tak rasa menyesal habiskan simpanan sekaligus haritu T.T

8 comments:

imm said...

salam blogwalking..
saya punya lenovo s930,,belum sampai stahun lg,tp dah ade msalah bateri..hiii sabar je la..tp gamba2 die mmg cun la, no doubt..

Fazrol Amer said...

boleh tahan cantik juga gambar dia..

5mp kemera depan.. puas laa untuk selfie.. ha ha ha

Izura Ishak said...

Salam,

sy berminat nak beli phone ni.tp saye bace review, ramai comment pasal network problem especially kalau gune 2 simcard.
u ade problem mcm ni jugak ke? ke u gune 1 simkad je?
n betol ke kalau charge die jadi panas cepat? penah ade problem restart bnyk2 kali ke?
thanks in advance :)

unsecretostory said...

Wasalam, sorry late reply.
Hmm masalah network mgkin bgantung pada tmpat tue juga. Dulu saya cuba satu sim. Now dah pakai dua. Alhamdulillah. Xde masalah lagi.
Mengenai fon cepat panas tue rasanya tak pon. N xperjah pon restart bnyak kali.
Mungkin sbb saya selalu reboot. Stiap kali lpas xguna mana2 social network. So dia punya running akan stop. Sorry. Harap dapat membantu.

unsecretostory said...

Yekee. Hmm bateri kalau bnyak running apps sama laa cepat je hbis.

unsecretostory said...

Hari hari nak selpi. Hahaa.

Iola said...

cantik pictures nya :D

Mohd Faiz said...

Salam..sy pki s850 jgk..da 3 bln pakai mula rs ade bnda longgar kt dlm myb battry..akn rs bila kta goncang fon tu..cam bila wat shake lock..akn ada rs..agk mngngu..huhu..sdih..btw lain2 sume tiptop..especially camera.. Sje nk kongsi cite sal s850