Sunday, November 4

Someone ? Anyone ? Boleh bantu tak ?

Assalamualaikum :-

Hollaa . Whats de ?? Ohhh , kenapa jadi cemni ? Mulanya ngat kejap nya rupanya dah selamanya kot . Dah berkali aten check still sama jugak . Mana pergi semua gambar2 yang pernah aten post dalam entry2 aten nie . Saper curi ?? Please mengaku laa cepat sebelum aten buat report polis . Anda bole didakwa taw . Ehh ! Tapi serious sedey laa :(  kenapa dan bagaimana dan macamna semua gambar2 nie boleh hilang ? Musykil nie ? ataupon aten sorang jea yang nampak cemtu ? Bnyak betul persoalan yang bermain diminda banyak juga kata tanya dan juga tanda tanyaa . Lalalaa -,-
 Someone , anyone bole bantu tak ?





Bukti aten printscreen , acceli semua post aten yang lepas2 jadi cemni , tapi xkanla nak printscreen semua kan . arghhh . tensennn . Tolonggggggggg !!!
*bakar rumah*

36 comments:

yana halim said...

x pernah kena pulak. dah tengok kat pc lain?

farhalurve said...

farah ponn kena jugak..
tapi xsemua gmbar laa..
header yg aten bg kat farah pon jd cmtuu..
sbb tuu frh xguna header dah skrg ^^

unsecretostory said...

Belom laa . Sbb slalu guna pc dekat rumah jea . Dgan enfon . Mmg dua2 nmpak cemtu .

unsecretostory said...

Yeke ? Patot xnmpak header dah . Ehh kenapa ehh rasa2 nya . Virus ke ?

Cik Yaya said...

yaya pon penah jgk..tp bkn kelua yg mcm aten tunjuk ni..dia len skit tp mmg ilang gmbo..xtaw knp...
yaya update balik la pic2 nyer..huuuu

unsecretostory said...

Rajen yaya update balik . Aten xmampu larh sebab semua skali hilang . Ada sekeping dua jea yg aten upload balik .

caliph shuriken said...

sy view tadi entry lama2 ada yg nmpak pic, ada yg x nmpak pic.. pelik laa plak, ilang random cmni.. broken link agaknya.. klau edit blog baru2 ni sila mula trace code kt situ dulu ^^

Santan Manis said...

macamna boleh jd camtuu... sabar bebanyak ye aten.. sapalah punya keja tu.. :'(

Cik Nur said...

pernah pakai smart phone tak..?
selalunya bila ada tukar ape2 tentu akan jadi smthing..

atau ade usik ape2 tak sebelum ni.

are_lin@yu said...

eh plik la npa jd gtu ek..

unsecretostory said...

Ouhh mula ngat ad virus ke apa ke . Sbb rasanya xde laa edit blog sgt . Slalu edit just yg basic2 jea . Anyway thanks atas pndapat :)

unsecretostory said...

Tuelaa , ada salah masuk web apa2 kot . Maybe ~

-meeSUPERGIRL- said...

alamak. . Mee xpenah kena.. Maf sb xley tlg , .

unsecretostory said...

Rasanya xde laa tukar apa2 or tekan apa2 . Mayb ada salah msuk site xtentu kot .

-meeSUPERGIRL- said...

alamak. . Mee xpenah kena.. Maf sb xley tlg , .

unsecretostory said...

Tuela kak ayu , buntu dah nie . Ehmm !??

unsecretostory said...

Okey2 . Tengss ^^,

farhalurve said...

gambar cantik sngat kowtt.. sbab tuu yg jadi cemtuu..
pc tuu xleh nak terima kecantikan gambar tuu.. muahahaha *rileks2 sudah* :)
yg farah,frh biar kan je.. malas dah nak tukar2/upload balik..

KorN said...

okei sebenarnya ni di sebabkan hardware shock yang mana kat windows terdapat dua perkara... yang pertama dan item ke dua mereka saling berebut untuk views video or gmbar tersebut.. sbb tu, bila dua2 berebut, satu pon x dapat view maka jadi lah macam ni. nak setelkan mende ni, amik hardware tersebut, rebus dengan air kasturi, pastu celop laptop dalam air suam... buat la 3 hari.. untung2 boleh beli laptop baru... InsyaAllah akan berhasil...

syiela said...

sabar ye aten.. moga dapat cari punca.. akak tak pandai.. sori tak dapat tlg

unsecretostory said...

Aah , aten pon malas laa nak upload balik , biar jealaa . Hahaa .

unsecretostory said...

Hahahahaa ! Semangat baca dan cuba untuk faham . Sampai berkerut2 dahi baca . Petua paling last tue jea senang . Done ^^ .
Hahahaa !

unsecretostory said...

Okey2 . Thanks sudi datang tengok2 jugak :)

cikji said...

Sori dear.sy pn xreti.sama2 la kita tgk punca dia ek. *jgn bako umoh,bako rmput kering blh*

C'Jai said...

gambar2 tu amik kat google ke..kalau yg kat google biasa jadi cam tu tp kalau gambar peribadi tak tau la plak nape jd cam tu...

ayut said...

pnh tgk org len pnye blog kna mcm ni jgk...tp tak sure cane..kna taye pakar ni...

chemay said...

chemay punya pun jadi camtu jugakkk.
tapi biarlahh.
malas nak pening2.
hehehe
T__T

PILOT LOVER said...

laahai..macam mana boleh jadi mcm tu???

Nizam Ijam said...

ala... xtahu lak sebab apa....

saya dah update :) jom check

Lyaa Suriany said...

xpernah ada pengalaman lak

Miss Zahirah said...

uik nape jdi sebegitu rupa?
sllu gk jmpa blog2 org lain kn cmni..
ingtkan pc ni lmbt loading..
so far, xpnah kna lgi..

FaLya said...

jom join GA di sini >> http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fatin-alyaa.html

pelbagai hadiah menarik di sana:)

wisata bakti alam said...




kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Cendol said...

bakorrr je .kite bakor!!!bakorrr!!!!!!
haha bersabau lah aten . cendol pun tak tau cemane nak tlg.nanti gmbar tu muncul balik kottt :D dia main nyorok2 kejap

gdsbnga said...

acane boleh jadi macam ni ? mungkin sebab kau gune blogskin kot . cuba gune template yg biasa .

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)