Thursday, December 6

Coret - Coret .

Assalamualaikum :-

Holla Holla . Im back . Hahaa . Lama giler tak berupdate miss so so sooo much dekat belog aten nie . XOXO . Wahhh , xoxoxo tpengaruh citer Istanbul Aku Datang tue . Ouchhh so touched ! Feeling terlebey . Tapi seriously pendapat atenlaa kan , citer tue memang best . Rasa cam tersedar jugak laaa something . Whats about ? About chance . Peluang hanya datang sekali . Sangat bertuah mereka yang boleh dapat peluang kedua . So mohon mohon laa appriciate it . Then jadikan setiap cabaran adalah sebagai satu motivasi . Wahhwah , jadi pengulas filem pulok . Tapi bukan benda nie aten nak update acceli . Memandang kan aten baru jea abis tengok citer tue saje laa kasi pendapat . Heeee ^^ 

muahhhckxx :*
Acceli aten dah free dah dari exam . Yahhh ! exam dah habis , freedommmmm . Hepi hepi yayaa betul nie . Rasa ringan sikit otak , nak tunggu result pulak jadi serabut balik . Hope i can achieve something better than before . Hope sesangat n sesangat . May ALLAH bless me . In Shaa ALLAH . Hope semua sudi doakan aten untuk dapat keputusan yang lebih baik tahun depan . Mungkin ada keberkatan dari doa2 readers sekalian . Sape tawu ? Hmm , Aten nak sambung belajar lagi and belum puas untuk berhenti belajar . Hopefully soo :')

Thats all , will update later , Thanks sudi singgah baca dekat sini . Aten nak kena siap2 balik kampung pulak klepas nie . 4 days kat sana . For release my tension maybe . AHAHA . Macam teruk sangat jaa . Elehhh . Heehe , Daaa peeps . xoxoo . Publish !

P/s : Thanks so much yg sudi komen and terjah belog aten sepanjang aten exam tue . I will reply later . Aten akan balas balik semua kunjungan tue . Thankyou :)

6 comments:

Nyue said...

nyue singgah sini....

nty ad masa terluang mai la terjah blog nyue plak....

selamat berjuang :))

Cik Nur said...

dah merdekaaaaa..! Yeahhh..!

are_lin@yu said...

wahh beznya dah abis exam..hehe

ayut said...

abis dh peksa..blh dh suke2x pasni :)

Aien Alien said...

jangan pernah berhenti belajar dear. menuntut la ilmu sampai ke liang lahad sekalipun. wish u good luck k.

XOXO A. hakhak...pengaruh Dian :P

syiela said...

moga result gempak nanti dear