Thursday, December 27

Baca Kalaw Anda PRIHATIN !

Assalamualaikum :-

Holla , lama betul aten xupdate belog nie even dah cuti , xde keje apa pon kat rumah nie . Mula bulan 1 depan baru aten nak start keje . Erm mungkin mood nak berblog semakin merundum disebabkan faktor cuaca sekarang yang selalu hujan sehingga menyebabkan belaku bencana alam , iaitu banjir , yg agak teruk di area selatan . Ok , semua xde kaitan sebenarnya . Acceli aten jea malas nak hupdate . Dengan alasan yang paling munasabah atau munalabuan atau munaserawak atau munakuching . 
(Errr , kenapa muna ? masih menjadi persoalan sehingga kini ?!) 
Aten xde idea apa nak update atau dengan lebih tepat lagi . Malas . Hohoho , yaaaa malas -_- . Kenapa perlu ada perasaan malas nie ? disebabkan perasaan malas nie aten jadi malas nak update blog malas nak blogwalking , malas nak take care pasal Mr Nuffnang . Sebab tuela earning xnaik2 dah . Merajuk leteww . alololo . Manjaaa ! Sorry yaa laling . I frust dengan you xkasi i BE sangat walaupun i taw i xlayak dapat sebab malas sangat , tapi i tetap naknak . Tapi i malas tapi i sentiasa tunggu untuk dapat , masalahnya i jea malas -,-

 A lot of nonsense . ehmm ~  rasa cam xde motif  je entry nie , tapi disebabkan alang2 xde keje n xbole tido aten taip jugak sepatah dua kata . Not in mood . Kesian kan . sobsobsob .

P/S : Jangan merokok kalaw xnak mati katak . ehh !

P/S : Tajuk entry xde kaitan pon sebenarnya . Thanks sudi spent sedikit masa kat sini ^^


XOXOXO -

5 comments:

are_lin@yu said...

oo ptut lama tak updates..hihi..pasni rajin2 eh..hehehe

Aien Alien said...

hehe...cari mood berblog tu sampai dapat. :D

syiela said...

akak pun demam 'M' melanda ni huhuhu

Kotak Mancis said...

banjirrrrr... banjirrrrrr...

gdsbnga said...

Mood berblog kite pun dah mati sejak 25 haribulan yg lepas . Hmmm . Blogwalking pakai fone amatlah tk bestt -..-