Tuesday, July 24

FreeHeader Untuk Awak .

Assalamualaikum -

Akhirnya , Fuhhh , setelah berhempas pulas , bersengkang mata , bermandi peluh (dramatik sikit) siap jugak akhirnya FreeHeader untuk spesel friend yg secara xsengaja aten kenal dalam belog , bersambung kenalan di Twitter kemudian bertemu di MukaBuku dan finally di di eratkan lagey dengan berbalas sms , aiceceyy , sms sekali je sebenarnya . heeee ^^,
Kay nie header yang aten wat spesel kat Farah . Tapi , tapi tapi sebelum tue , minta maaf taw , sebab ada sikit kecacatan yang seriously aten xperasan . Sowey taw , nak ubah dah xbole sebab dah simpan . Btw , harap Farah suka kay :)


Plezz ! jangan ambil yang nie . Already taken !



P/S : Just simple for you . Hope you like it . Sincerly from bottom of my heart ^^
Terima Tempahan if ada yang berkenan . Harga boleh dibincang . Anything bole terus 'IM Facebook' kay atau terus comment jea (:









14 comments:

Fiza Suhaimi said...

Wahhh, cantikknyee ! Fiza suka !

unsecretostory said...

Tengs FIZA !
Aten actually baru cuba2 nak belajar nie ^^,

ayut said...

suke tgk tang kuceng itam..hahaha.nak free jgk blh? :p

unsecretostory said...

mioww , terimakaseh ! nak free jugak .
Ehemm 2 singgit 2 singgit . hahaa^^,

Kasmiyati.Andreas said...

cantik ... Comel kucing tu , Hee :D

unsecretostory said...

Tengs kepada Google :D

farhalurve said...

aten ... HAHA ..teruja2 ^^ ... nice...
terima kasih daun keladi, farah betol2 terhutang budi .. heee ~

unsecretostory said...

sesamaa . spesel for you dear . muahahaaa :)

farhalurve said...

HAHA ...spesel tuu ... suke3 ^^
tapi npew jadi kecik je aten ..herann ...
boleh ejas jdi besar ke?

unsecretostory said...

AAH , Kecik . Jap okeyh ^^,

syiela said...

simple.. suka :)

maizatul azrina Yaakob said...

nice header

piko pink said...

comelnye..untung la kwn y dpt 2..hehe

9n0L4 said...

cantiknyeeeeeee. pndai faten buat. :)