Friday, July 27

Nak Earning RM5 directly tak ?

Asslamualaikum -

Semalam penyakit insomnia aten nie datang lagey . Aihhh , merananya semalam xdapat tidur , sampai pukul 4 then pukul 5 dah kena bangun sahur . Alahaii , makan pon sambil mata terpejam . Entah apa aten makan semalam . Hahaa . Btw , bukan tue aten nak cerita . Semalam xbole tidoo sangat kan meratala aten blogwalking . Soooo , masuk belog Lyssa (sifu saya) terus nampak pasal iklan nie . Wahhh , mata berpinar pinar nampak duet . *mata duitan* . Aten nak kongsi nie pasal satu lagey cara wat duit dengan Zo Share . Zo Share nie macam iklan Says jugakla . Tapi Zo Share nampak lagey best . Nak taw sebab apa ?


  • Boleh cashout serendah RM40 jeaa .
  • Nie paling best , bilaa daftar jea automatik korang akan dapat RM5 dalam earning korang .
  • Pastu dia ada banyak iklan taww . *lebih pada 5 , 6 ,7 ....
  • Satu lagey setiap kali orang klik iklan korang , earning akan terus update , refresh jea kay :)

Haaa , so , minat tak minat tak ? Jomm join laa . Follow step neh :

  1. Pergi link neh ZoShare.com.
  2. Then SignUp laa , boleh melalui Facebook , Twitter , or Google .
  3. Seeee , earning korang ada RM5.00 kan , haa , best le teww , ngehh ^^,
  4. Pastu nak iklan kan , pergi Recommendation tue . Banyak iklan kan . so pilih laa mana mana yang korang suka .
  5. Then , kat bawah sekali ada share tue kan , Haa , copy la link tue . pastu ikut suka hati la cemna korang nak promote .

*Sorry no more cash is paid out for this campaign . *

Kalaw keluar cam atas tue maknanya dah abis laa cashout iklan tue . Bole cuba iklan laen plak kay .

Mudah jea kan , berminat kann ? Jangan malu malu , Daftar Sini .

*tapi benda nie not sure laa , apa pon kita cuba dulu kay , klaw cukup cashout try bawa keluar kalaw diaorang bayar bole kita terus mengiklan .

Boleh kita sama sama kumpul  duet raya kan :)


4 comments:

nadia farhana said...

sangat menarik yaya dah join petang semalam jom saling klik
http://zoshare.com/nadia-farhana-ismail/recommendation/samsungspirit
http://www.zoshare.com/nadia-farhana-ismail/recommendation/airasiaphotocontest
http://www.zoshare.com/nadia-farhana-ismail/recommendation/nikon
http://www.zoshare.com/nadia-farhana-ismail/recommendation/canon

tinggalkan link iklan awak at sni
http://yayaonly.blogspot.com/2012/07/jom-dapatkan-duit-poket.html

:) sama-sama kumpul duit raya ngeee

farhalurve said...

farah dah join :)

unsecretostory said...

Aten dah klik salah satu (:

unsecretostory said...

Tima kaseh join sekali , sama2 kutip duet ek ^^