Wednesday, September 26

Re-Update : Kebajikan Kanak-Kanak Sindrome Down .

Assalamualaikum :-

Sebelum nie entry aten yang lepas aten ada ceritakan keseronokan aten pergi Hatyai dengan company aten kan . Then nak cerita seminggu lepas pegi Hatyai tue company aten bawa jalan-jalan lagey pergi buat kebajikan pula . Dekat mana ? Dekat Sekolah kanak-kanak istemewa Sindrome Down , Sungai Petani . 

Nak diceritakan Bos aten memang baik sangat . Dia dah terangkan dekat kami semua , tujuan dia pergi situ bukan nak dapat nama atau saja nak tunjuk tunjuk baik . Dia  kecewa kalaw kami anggap dia macam tue . Dia buat semua sebab ikhlas then boleh bercerita mengenai balasan bila kita buat baik di akhir zaman nanti . Dan kenapa kita yang senang di atas kena tolong mereka yang ada dibawah . And , Semoga satu hari di bukakan pintu hati dia untuk mengikut agama yang satu ini . Islam . Insha ALLAH , jika diizin ALLAH :) Amin -

Berbalik pada tajuk entry . Sekolah yang aten pegi kat situ bole tahan jugak besar dia cuma xdewla sebesar Sekolah Rendah or Sekolah Menengah tue tapi agak selesa untuk mereka yang tidak berapa ramai tue . Mereka kat sana macam sekolah harian jugak terbahagi kepada beberapa kelas mengikut tahap mereka masing-masing . Pendedahan aten dapat kat situ , xsemua mereka mempunyai pemikiran yang lemah , ada setengah tue lebih cepat dari kita yang biasa nie cuma perlu dilatih dan dibimbing jea . Yang perlahan bukan bererti mereka nie lemah , cuma kadang kadang mereka terlalu berada dalam dunia mereka sendiri sangat . Nak diceritakan depa nie sporting2 gak taw , pantang nampak kemera mesti nak posing :)





Mereka pose sikit punya baik jea , setengah tue nampak macam normal jea kan :) 
Banyak lagi gambar tapi tak dapat la nak upload semua . Masa nak balik time kami kami la pulak kan nak posing . Hehee , antara kru-kru Giraffe Optic . *xsemua*


semua over saya sorang jaa sopan *puji diri sendiri*


Thats ALL . Sekian , Wasalam :-



5 comments:

nadia eshak said...

no komen . good ! hehehe
nak ambik jadi talent boleh ?? hehe

unsecretostory said...

ehh , boleh jea CHE NAD xde masalah . Bila lagi kann ? Hehee ^^,

-meeSUPERGIRL- said...

bagus lah .. hppy je tgk dorang .. hehe

Fiza Suhaimi said...

mesti best kan aten? happy je tengok muka dorang. nanti kalau aten nak pegi buat kebajikan lagi, ajak la fiza sekali. serious tau aten fiza bosan sangat dok rumah!

unsecretostory said...

Aah mee , fiza mmg nampak depa happy jea masa kami datang sana . Excited jea :D
Fiza nak ke ? Boleyla kalaw ada org guide nak bawa nnti bole ajak fiza sekali :D