Thursday, September 27

Baca , Jangan Gelak !

Assalamualaikum :-


Hai ,orang teringin nak buat entry ppasal menaip tanpa backspace.nakk(nahh) aten ;ppon nak jiugak(jugak).Entry nie ditaip laju laju tanpa menekan baksapace(backspace) iautu(iaitu) dengan erti kata laen taoa(tanpa) memandam nya , ermna(ermm) naik taip apa ehh . Acceli xde idea apa nak  update apa nak cerita aten tulis apa yang terlintas jaa .ATen pernah baca dekat entry blogger2 lain pasal menulis tanoa(tanpa) backspace nie aten baca tergelak helah(gelak) jugaklah , ntah apa apa jaa . 
jas(aten pon xtaw apa atn tulis nie) kdanag(kadang) ayat nak tulis lain nak pergi taip olaen .
Oh  teruknya aoa(apa) aten taip nie bannyak betul typo tapi typo tue comel kan . Haa korang baca kalaw gelak gelak ke semnyum wenyum(senyum-senyum) tue nampaj(nampak) comel doe . aloloooo .  Korang mesti xfaham apo aten melaluy(melalut) nie . memanglah aten opn(pon) xfaham apa yang aten cakap nie ,.dah macam oranng xsehat dah . Aduh susahnya ! macamna laa andaikata buta(butang) buaspace(backspace) tue cnlo(xboleh) guna . alahh salah lagey / grrrr tension jugak nak menaiop(menaip) nie ! Kalaw taip pelan pelan xdewla typo nie sbb kita dapat tengok hurif(huruf) tue satu2 ,
 so dengan entry nie bolehla korang tengok betapa teruknya aten menulis , aklajhaii(alahai) -,- , kalaw antar karang(karangan) kat cikgu macamni konofrem(konfem) kena koyak2 kertas tue pastu kena lempas(lempar) dalam tong sampash(sampah) SALAH LAGI ! . dushh dushh . Sudahla kiot(kot) . dah makin teruk aten rasa oppenulisan aten nie . Kalut bebenor ebntry(entry) aten nie . Dah salah lagey -,- . Buroknyaaa . Kay . Bye bye . Korang jangan gelak  gelak jaa try sekali . nak gelak hjugak(jugak) kat korang .

Okey yang aten purplekan tue correction yang aten buat larh .

Wasalam :-

35 comments:

syiela said...

poning akak dik :)

ayut said...

hahaha..comel2x...sukeee..nnt nk bt jugak la..mesti hebat penulisan ye nnt :)

Cik Atoniah Bandarus said...

nak buat entry mcm nii juga laa . hehe !

are_lin@yu said...

samalah..selalu jgk jd..hehe..siap tertulis salah lg ;-)

faie mohamad said...

hehehe.. so funny.. nk try la.. :)

amranaiman said...

haha betul kak.. sy pun pning negoknye haha

unsecretostory said...

Hahaha . Saya menaip nya pon poning . Apa , terok2 . Hehee :D

unsecretostory said...

Hehee , nanti buat nak pegi baca pulak . Kita lawan sapa paling banyak salah tulis . Dia terer .

gdsbnga said...

yang start buat entry ni allahyarham yasmin hunwick tu kan ?

unsecretostory said...

Kalaw xsalah jugak . Memang antara entry arwah jugak yg pernah aten baca :)

Ayie Abas said...

sabar jer laa baca entry mcm ni...keke...tapi ada sekali sekala x per laa...kreatif gak

Jna marcello said...

haha best!
jap snak(nak) try reply mcm tu jugk tgk berjaya x? dushh! ade gak slaah!(salah)

siti naqiah said...

hahaha cube lagi, cube lagi XD

eja samad said...

practice makes perfect..hehe

Chic Na said...

wahaha.. byk jgk ni typo error. mesti nk cepat je kn type.

nadieya aisya said...

uit dak tomey

Fiza Suhaimi said...

fiza baca pun kelakar tau aten.. hehehe.. tera typo aten tu okayy lagi.. kalau fiza entah tak boleh baca langsung pe! hehehe.. :D

unsecretostory said...

Hahaa , xsekali sekala dah . Berderet dah tue .

Hehee , ehh komen pon boleh typoo , sama laa kita . Ngee :D

unsecretostory said...

Hahaa . Lama lama taip mesti terer :D

unsecretostory said...

Hahaa . Agak cepatlaa , sampai fullstop pon xletak dah masa tulis tue .

Try dulu bole baca ke x . Hehee . Aten pernah baca pon aten gelak jugak . Kreatif org yg cipta idea entry cemni :D

~PILOT LOVER~ said...

Alahai comel je aten ni...typo habis dah tu...heheh tapi best jugak kan cabar diri tanpa gunakan backspace...huhu mcm nk try je..hheheh

ismi nurash said...

haha..sgt kreatif..boleh cuba ni..

-meeSUPERGIRL- said...

sakit otak jap..haha

Everything's Everythings said...

Hahaha nak cuba juga lah mcm ni ;P
terlajak type boleh backspace
terlajak kata tak boleh backspace kan? xD

Everything's Everythings said...

BTW aku type comment ni pun tak guna backspace.. hoho tererkan? xD

Zul De Alexis said...

hahahaha..byk gila typo..kih2...gua kalau menaip pon x tengok balik pakai publish jew sebab tu gua dulu di katakan KING TYPO..hahaha

unsecretostory said...

Hohoo . Memang terer gakla . Kadang komen pon typo gak . Hahaa !

unsecretostory said...

Hahaa . Boleh boleh , bole join sakit kepala otak pulak :D

unsecretostory said...

Hahaa . Saja nk tunjuk betapa banyaknya typo . Sikit2 wat xtaw jaa . Pndai2 faham laa tue :D

evangelistaNiL said...

http://evangelistanil.blogspot.com/2012/09/segmen-vs-contest-segcon-review.html
heheh ajak join

Cendol said...

hahaha bnyk jgk typo nye tapi tak aci tau main btolkan balik.eheheh >.< cendol pn menaip tanpa backsapce ni. :P err typo satu!

-meeSUPERGIRL- said...

singgah lagi :)

farhalurve said...

xkisah laa cmane aten..
yg penting TYPO ituu comeyy... ^^

C'Jai said...

hehe..boleh camtu..??? :) akak tak terbuat la kot...erk..tp rasa cam nk try juga lah...:)

lelamaisara said...

Wakaka.....ponin eden poning....:)