Wednesday, September 12

Dia Teman Kala Duka .

Assalamualaikum -

 Tajuk macam feeling jea . Hahaa . Entry nie aten just nak cerita pasal haiwan peliharaan aten . Kucing.Nama apa ehh ? PUSPA . Hahaa . Acelli bukan aten yang kasi nama tue , acelli lagi kucing tue adek lelaki aten yang bawa balik . Dia dapat dari membe dia kan . 
Kucing parsi , comel sangat macam tuan dia juga (babak2 nak perasan) . 
Dia la kasi nama tue , dia kata kucing tue suka orang panggil dia PUSPA . 
(yea yea jea dia tue) -.-

Malu  orang nak ambil gambar dia . Hahaa !

Seeeee betapa hitamnya dia . Tapi disebabkan bulu dia yang kembang dan selalu beralun alun ketika ditiup angin membuatkan aten geram tengok dia . Pantang ! Selalu larh jadi mangsa penderaan aten , aten akan selalu gigit2 ekor dia sambil2 tarik2 bulu dia yang banyak banyak tue 
(giler ! semua nie tipu jea kay )

Acelli bila aten tengok kucing nie aten automatik akan ingat kat someone.
Heww ^^ 


Tunjuk muka garang dia*


Heee , kaylah takat tue jeala nak bebel2 . Dah lama sangat xwat entry baru kan . Masalah kesibukkan dan masalah pc yang selalu wat hal sangat . Sentap mood nak taip . Anyway , Thanks for reading ^^,

12 comments:

farhalurve said...

hitam nya kucing dia .. nway,, cantik bulu ..
kucing parsi ek?? untung laa ^^
klau kat kdai mahal tuu .. hikhik
samasama laa kita membela kucing ..
"kita geng" :D

are_lin@yu said...

comelnya kucing ni..gebu giler..huhu..klik tbung sini jgk..hihi..jomlah join says lg byk lh dpt ;-)

http://says.com/my/arelyna/invite

gdsbnga said...

auuuww comelnya kucing !
gebu , buat org gerammmm .nak peluk . HAHA

farahazyanti said...

Cutenye nama..
Puspa.. Puspa..
Suka la nama dia :)

Jaja Sutera said...

Salam... :)
Jaja dari segmen yang sama..Jaja dah follow awak,mai la follow Jaja balik.. ^_^
jemput join GIVEAWAY Jaja..

http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

jom join TEAM kami jugak..

http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/perasmian-group-blogger-team-blogger.html

~PILOT LOVER~ said...

comelnyer... boleh geram kalau tgk real ni...hahah :)

syiela said...

puspa.. puspa.. jgn datang dekat akak kang akak lari hehehe

Ayie Abas said...

kembang tul ekor dia...hehehe

Aien Alien said...

jelingan kucing tu...walaupun tajam tetap comel! hehe

Kotak Mancis said...

comel :)

cikji said...

alamak somellllllnya kucen!

geram je nengok,dahla kecik pastu bulu lebat

Nizam Ijam said...

comel kucing tu walaupun menakutkan...hehehe