Monday, September 17

Syukran , TerimaKaseh , ThankYou !

Assalamualaikum :-

Sila menyanyi dulu !

Happy Birthday to you . Happy Birthday to you . Happy Birthday to Fatennur . Happy Birthday to you ~
*wuuuu , wittt kebabommmBOMM*
Terimakaseh Terimakaseh Terimakaseh ! *ss pulok.hahaa*

Spesel kawan aten kasi :)


Sepatotnya entry nie aten dah buat sehari 2 hari lepas dah , tapi disebabkan kekangan masa dan keadaan yang xmengizinkan nak taip entry nie harini barulah sempat aten nak update .

First of all , aten nak ucap TERIMAKASEH wat sapa yang sudi wish birthday aten masa 15 September ritu . Serious rasa terharu dengan semua membe2 yang wish . Paling spesel dari kawan aten dia wat entry untuk aten . Wahhhh ! shock giler doe , rasa macam nak nagis 7 hari 7 malam . Sangat terharu sayang , seriously terharu ! Nak baca ? 


Terkejut aten , tetiba masa buka mention twitter , dapat mensi dari dia siap ada link belog . Ohh emm gie *pengsan seminit* heeeeee ^^, . Hampa kalaw rajen follow dia sekali okeyh . Dia memang jenis agak ramah and xkesah untuk berkawan . Totally aten kenal CikFarah nie dari belog dan start rapat dengan twitter :')
She de Best !

Soooooo , sekali lagi aten nak ucapkan jutaan TERIMAKASEH wat semua especially to you someone spesel yang sudi nyanyi malam tue . Heeeee , ngat xsudi baru nak sedeh (cengeng) jea rasa , ehemm 
*saje mengada*
Next wat family , adek-adek , sahabat-sahabat , teman-teman , kawan-kawan yang sudi wish untuk aten . 
Im really appreciate !! 

10 comments:

Zul De Alexis said...

happy besday aten..nah hadiah kta ambil simpan leklok..hikhik :p

farhalurve said...

alahaii .. promote kite plk kat entri dia ..huhu
samasama syg ... setaon skli jer tuu :)

Fiza Suhaimi said...

hepyy besdayy aten..fiza doakan semoga aten dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..sorry takde hadiah..heheh :D

Miss Volvo said...

happy birthday! :)

Nurul ain said...

hb dear :)

::Misz sunsWeetz:: said...

heppy belated besday syg=)

TiranaAduka said...

Assalamualaikum
Salam kenal dari TiranaAduka ..oh ye..selamat ulang tahun..

are_lin@yu said...

wahh bsday dia ka..hehe..epy bsday dear ;-)

Everything's Everythings said...

Happy birthday juga ;D
Sorry xde hadiah, just nk doakan semoga murah rezeki dan sentiasa berada dlm keredhaan Allah ^^

Nizam Ijam said...

selamat hari lahir tuan blog :)