Monday, October 1

Jangan dan Jangan . Please yaa ~

Assalamualaikum :-

Malam-malam sambil bancuh milo cicah pulak dengan roti . Layan jugak larh ~ Ehem ehem , Semua sehat ke ? Aiseyy , xpernah pernah intro macamni . Tapi apa salahnya kan . Bertanya khabar antara rakan-rakan maya neh . Okey stop bubling blaa blaa blaa -.-

Entry aten nie just nak tegur kepada setengah-setengah warga pengguna yang masuk belog aten nie then korang spam link korang dekat CHAT BOX tue . Alahh , kenapa perlu wat macamtu , SORRY TO SAY , semak larh . Aten rasa bukan aten jea xsuka , mesti pengguna laen pon xsuka macam tue . One more thing , kalaw betul nak tambah income korang tue minta larh baek-baek . Guna larh ayat *minta tolong datang klik churp/says saya yea* , *saya jentik2 iklan dekat sini* , *cuit iklan yang ada* . Antara contoh ayat yang buat aten rasa ikhlas nak pergi tekan iklan-iklan-iklan dan iklan korang tanpa berkira . Mula aten rasa okey jea setakat dua tiga link  . Tapi nampak gayanya makin menjadi-jadi pula spam link tue kat CBOX aten . 

sumber google-


Please , Please , Please jadi larh pengguna berhemah sikit ehh . Bukan nak marah tapi setakat nak menegur , for your information aten selalu cepat pangkah jea bila dapat link cemtu . So , xde makna larh korang letak link2 cemtu . Maaf ehh . Bukan berkira tapi xbest larh macamtu , xde kamceng2 larh anatara bloggers sekalian . Better letak link blog korang sekali , lagey best kan bole terjah semua apa yang ada ^^,

Thats all , sorry kalaw entry nie macam sengal jea , sekadar berkongsi apa yang perlu ditegur jea . Kalaw xsuka bole pergi main jauh-jauh heww heww ^^ .Wasalam -

21 comments:

C'Jai said...

Kalau dah terlampau banyak spam link iklan memang rasa serabutkan... Akak kurang guna chat box tu kecuali dgn rakan2 maya yg benar2 akrab je , dok asik berbalas chat..hehe..

unsecretostory said...

Aah , sometime naik semak jea ngatkan betul2 visitor alih2 bila tekan keluar macam2 iklan . Sabar jeala .
Best jugak ehh cemtu . Nak fikir jugakla cemna nk wat .

farhalurve said...

sokong sokong sokonggg..
dah melambak dkat cbox tuu.. menyemak jeww ^^

unsecretostory said...

Betul kan farah . Geram jugak . Kalaw dia bagitaw dia sape xkesah sangat . Nie guna nickname macam2 plak tue . Aish ~

gdsbnga said...

sebab tu blog gua dh tkde cbox .

-meeSUPERGIRL- said...

dekat blog mee satu lagi (msdotinfo) slalu ad org spam link iklan . sakit hati . atleast ckp itu iklan so kite boleh klik dgn ikhlas . kan? n skg mee tulis siap2 kat atas cbox, "link iklan akan di ban" .. now dah takde . haha / takot letteww ..

Nurul ain said...

setuju sangat.... next time ban je org mcm tu

ayut said...

:) mmg slalu terjadi..mmmm..

cweet pinky said...

CP memang suke tekan kat chatbox , guna as alternatif untuk BW tapi slalu jugak dapat link iklan , buat mase nih CP tak bsing lagik sebab masih ramai yang letak link blog , ade la 2 3 cmtuh ...

zulhilmi tempoyak said...

mcm pernah terbuat dl. hehehe

caliph shuriken said...

ramai dok spam link cmtu, tu blom kes letak nick retis lagi, erkk...

syiela said...

akak setuju... comel je dak tocik tu :)

lelamaisara said...

memang serabut...huhuuu...semak je kan...

International Directory Blogspot said...

Hello from France
I am very happy to welcome you!
Your blog has been accepted in Asia Malaysia a minute!
We ask you to follow the blog "Directory"
Following our blog will gives you twice as many possibilities of visits to your blog!
Thank you for your understanding.
On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
Invite your friends to join us in the "directory"!
The creation of this new blog "directory" allows a rapprochement between different countries, a knowledge of different cultures and a sharing of different traditions, passions, fashion, paintings, crafts, cooking,
photography and poetry. So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world.
The more people will join, the more opportunities everyone will have. And yes, I confess, I need people to know this blog!
You are in some way the Ambassador of this blog in your Country.
This is not a personal blog, I created it for all to enjoy.
SO, you also have to make it known to your contacts and friends in your blog domain: the success of this blog depends on all Participants.
So, during your next comments with your friends, ask them to come in the 'Directory' by writing in your comments:
*** I am in the directory come join me! http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/ ***
You want this directory to become more important? Help me to make it grow up!
Your blog is in the list Asia Malaysia and I hope this list will grow very quickly
Regards
Chris
We ask that you follow our blog and place a badge of your choice on your blog, in order to introduce the "directory" to your friends.
http://nsm05.casimages.com/img/2012/07/12/12071211040212502810092867.gif
http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/19/120319072128505749603643.gif
http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/24/1203240217091250289621842.png
http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/28/120328020518505749640557.gif
http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/26/1203260602581250289633006.gif

If you want me to know the blog of your friends, send me their urls which allows a special badge in the list of your country
I see that you know many people in your country, you can try to get them in the directory?

-meeSUPERGIRL- said...

mee singgah lagi :)

Fiza Suhaimi said...

assalamualaikum aten ^^

kekadang fiza pun geram jugak! ishh fiza rasa macam nak pegi cari je orang yang spam link dkt cbox fiza. tapi biarkan. terlalu tamak sangat nak naikkan duit dorang.

Lyaa Suriany said...

hye aten.
sesi terjah dari blog zul tempoyak..
hehe

neway psl spam link ni mmg berleluasa. tu dah satu hal
ni satu hal yg menyakit kan ht lagi

i follow u, please follow me back
lg rasa nak hempuk kepala

syafiqakarim said...

entry mcm ni da lebih seribu kali buat.
tp masalah tu still berulang. mohon bunuh je spammer tu

eza ezara said...

salam prkenalan ;)
http://eza-ezara.blogspot.com/

Nizam Ijam said...

block jer :D

eja samad said...

betol 2..mmg mnyemak je link2 yg cm 2..