Tuesday, October 23

New Design , New Mood :)

Assalamualaikum :-

(Entry Ringkas)
Holla , selamat pagi-pagi . Punya tekun mengedit sedar-sedar dah pukul 02.20am . Walawey betul , besok confirm malas nak bangun . Hiii , tapi  demi belog kesayangan aten nie , aten berusaha jugak nak kasi dia baju baru . Soooooo . apa yang boleh nampak sekarang nie larh design baru aten . Nampak lebih ceria sikit berbanding yang lepas agak pale sikit . Acelli aten lebih suka warna-warna pale tue , tapi disebabkan nak rasa kelainan sikit , aten change warna yang kontra-kontra sikit . Hohoo , Biar terbeliak mata readers yang sudi masuk belog aten nie . Heee , btw apa pendapat korang ehh ? Agak sesuai x ? Sakit mata sangat tak ? 

Ehemm , aten nak respon sikit ehh :) 

Thanks Yaa ^^


23 comments:

Fiza Suhaimi said...

alololo omeyyy betul baby tu. hehehe :D

pandai aten match warna biru, pink. nampak cantik dan kemas. fiza bagi 10/10 bintang. ;)

unsecretostory said...

Walaweyy . Full mark tue . Hahaaa . Sayang fiza cemni . Heee . Thanks :)

are_lin@yu said...

baby comel blog ni pn cntik..hihi

nazirulhazwan~ said...

nice. kemas dan tak menyerabutkan mate

ayut said...

wuuuu...biru pink!nice~
ok lg..tak skit mata ^__^

cikji said...

pink blue,cikji pun suka combine kaler ni,nampak sejuk, lembut dan jugak tenang

syiela said...

suka je dear.. :)

comel baby tu... gigit kang

Haryati Faizal said...

ala tomeinye!

Sally Samsaiman said...

WAHHH...fully edit tu...sally x penah edit blog...x reti...

Cik Nur said...

wahh..ptutlah nampak bseri2..baju baru rupanya.. :)

pandai aten edit2.. :)

gdsbnga said...

ekhem ekhem
lawa baju baru blog :>

farhalurve said...

heyy ! study studyyy ..
sempat lagi edit belog.. huhu
nway, siyes comelllll belog nim,mcam owner dia ^^...

unsecretostory said...

Heee , thnks uolls . Lega dengar xskitkan mata sngat . Thank so much ^^,

unsecretostory said...

Gigit ? Ww , ganashh , hikhik :p

unsecretostory said...

Hee , tenkiuu kaka ^^

unsecretostory said...

@sally , aten pon guna tuto semua . Satu persatu dia ajar :)
@nur , besrseri2 gitu . Sukaa :D

unsecretostory said...

Ehem2 , beli masa jualan murah . Lol ~

unsecretostory said...

Heyy , degilknn . Dush dush ! Hehee , owner dia comel lagi larh . Hahaa -.-

unsecretostory said...

Tenkiu kak ayu :D

caliph shuriken said...

kaler sesuai, not striking kaler ^^

C'Jai said...

ateeeeeeen...wah wajah baruuuu...pink blue,,,okey..boleh masuk.... cantik...

unsecretostory said...

Okey , terasa semangat cemni :)

unsecretostory said...

Hehee . tengs . Sukaa larh terasa btambah smngat nk combine2 kaler lagey ^^