Monday, October 29

Silent Entry -

Assalamualaikum :-

Happy Eid Adha yaa wat semua muslimin dan muslimat . Now you on silent entry . Just relax and scroll down . Biar hanya gambar berbicara :)
Huarggh :'O

Penjaga gadget2*
umah tokwan - KEDAH

me. orange day :)

unsecretostories & gadesungumembebel


adek and little cute sedara :)

MySista wif younger brader

fatinshahirah

candid*

onebigfamily

Ada lagi sebenarnya tapi xsemua yang nak masuk dalam gambar nie , konon2 bajet segan . Alahai .

Raya haji tahun nie rasanya antara yang paling meriah sebab dapat berhimpum semua family aten dekat kampong sebab semauanya balik tahun nie . Selalunya susah nak dapat jumpa reramai cemni :D

P/s : Exam dah nak dekat , wish me Luck okay !



17 comments:

Cik Nur said...

comeilah kucing tu..mcm kucing nur.. :)

yg berspek mata putih pun comei juga.. :)

gdsbnga said...

selamat hari rayaaa woi !

Santan Manis said...

meriahnya diaa...salam aidil adha yee ;) bak singgit.. muehehehe :D

-meeSUPERGIRL- said...

MERIAHNYE DY BRAYA ... ;)

PILOT LOVER said...

bestnyer kalau raya meriah macam ni.. barulah seronok kan... ^_^

caliph shuriken said...

org utara rupanya ^^

jaakechik said...

ramai gak family yer...berapa beradik semuanya? btw, salam aidiladha yer dear... and gud luck 4 exam!


syiela said...

wah meriahnya...

gud luck ye dik

ayut said...

tu dia bile blik kg... ^_^

SaddLone said...

aku syak kucen kau tu text makwe dye pakai segala nset kt situ..haha

cikji said...

nk pinjam kucen tu sehari blh? comelll

are_lin@yu said...

yg tudung oren tu comellah..hehe

KorN said...

eihhh... kucing kamu comell lah... geram seyh... nak culik dia buleyh?

chemay said...

ok fineee
superjeles nihhh!
chemay raya haji duk kolej je tauu
T___T

Nizam Ijam said...

sakan beraya yer :)

saya dah update
selamat hari raya aidiladha :)

Lyaa Suriany said...

meriah mcm raya puasa dah..

C'Jai said...

Kemain lg penjaga gajet tu yeee...