Tuesday, October 9

Entry tertunggak -

Assalamualaikum :-

Holla ! Lama jugak aten xwat entry baru , memandangkan masa selalu tidak mengizinkan dan aten sendiri yang telah berhajat dan berazam untuk tidak selalu online . Thats all atas sebab aten nak exam hujung bulan 11 nie . So , kemungkinan laa nie post terakhir untuk bulan nie (maybe) . Lepas nie nak lebih concentrate dengan study larh . Aten alergik sikit bila depan pc / lappy , aten dah tak boleh nak berganjak mana-mana dah kalaw ada kat depan *mereka* nie . So langkah paling bijak adalah dengan melipat-lipat lappy / pc nie dan disimpan kan dibawah katil serta membahagi-bahagikan kepada mereka yang memerlukan . Lol ! Merapu dahhh ~ 

Entry tertunggak tue , acceli aten nak post pasal nuffnang . Aten taip entry tue lama dah , tapi disebabkan menunggu jawapan dari nuffnang xtersampai-sampai jugak ,  so , xjadila nak post entry tue . Entry tue berkaitan isu nuffnang yang memberi Cpuv or BE secara keterlaluan dan melampau . So pada pendapat aten kemungkinan ada masalah teknikal sikit la dengan nuffnang haritu , but bila harini check account dah xde dah semua tue , dah back to normal dan tidak menyebabkan apa-apa kemalangan jiwa berlaku . Walaupun pada mulanya terasa berterbangan di angkasa lepas kerana betapa masyuknya earning nuffnang , rupanya hanya mimpi di siang hari *meraung* ! *jeling-jeling* . Tapi cemna pon still setia dengan nuffnang . Kesalahan anda di maafkan . Lalalaalaa ~

Stop nonsense !
Dengan secomel-comelnya aten nak minta korang semua doakan aten untuk exam aten kali nie . Doakan aten bole jawab exam kali nie dengan tenang dan doakan aten bole jawab exam kali nie dengan lebih baik serta doakan aten untuk dibukakan pintu rezeki seluas-luasnya . Aminn !
Terima Kasih , Wasalam (◕‿◕)

13 comments:

Citrus Azwa said...

samala...aritu bnyk je earnings,but 1 day tumybe ada technical problm kot,terus skit earning citrus..whatever happens, keep faith with nuffnang...;)
www.garapankenangan.blogspot.com

C'Jai said...

gud luck aten..semoga beroleh kecemerlangan ye...

Ros said...

Salam ziarah....

PILOT LOVER said...

gud luck aten... buat yg terbaik ye..hal nuffnang tu tak usah difikirkan...heheh fokus study dulu :)

caliph shuriken said...

gud luck utk exam ^^

ayut said...

all the best aten..bt yg terbek k..ha...smpan dh laptop yer..duk diam2x..hihihi

syiela said...

gud luck ye

KorN said...

okei. selamat belajar ye aten.. esignment jgn tangguh2 taw...
*even taw pesen student ni suke wat last2 minit

nurul wadiatul said...

gudluck yunk !

farhalurve said...

gdluck lalink..
hope u'll do the best bestt besttt ^^

zulhilmi tempoyak said...

selamat menjawab dan terjawab ye aten.. :)

Lyaa Suriany said...

good luck aten

jaakechik said...

gud luck 4 ur exam..wat yg terbaik ya...amin...