Tuesday, October 16

Surprise Party :)

Assalamualaikum :-
Holaa dan selamat petang .

Pada tanggal 9 October lepas pada hari Selasa , ye selasa bukan rabu atau khamis atau ahad kalaw xpercaya sila tengok kelendar di dinding2 rumah anda (perlu ke) . Ehemmm xperlu la mukadimah panjang-panjang kan , berbalik pada tajuk entry Surprise Party xdewla party sangat sebenarnya . Masa nie aten tengah tuisyen act. betapa sedang khusyuk mentelaah menjawab soalan yg diberi oleh cikgu tiba-tiba orang sekeliling aten seolah -olah bercakap menggunakan bahasa isyarat yang entah kebluran aten disitu sebab xfaham apa apa . Arghh APAKAH mereka ini ? Tapi disebabkan sebagai seorang pelajar contoh yang dihormati lagi disayangi serta di kagumi aten pura-purala malas nak ambik port . Alahh bukan masuk dalam periksa pon . So teruskan menjawab soklan2 sambil kepala toleh kanan toleh kiri *xnak kawan sebelah tiru jawapan* . Huuhuu -

3SAAT SELEPAS ITU :-
Selamat hari jadi , Selamat hari jadi , Selamat hari jadi toooo _ _ _ _ _ _
Selamat Hari Jadiiiiiii . lololooool*vokal mantap dari cikgu tersangat lah WOWW !
*Meleleh air mata* (drama jea) rupanya ada surprise birthday dekat aten . Tak tersangka jugakla sebab bufday aten dah lepas lama kann . Kalaw dihitung dengan jari kaki dekat sbulan jugakla . Tapi dengan belagak machonya aten sekadar melempar sebuah senyuman yang tersangat manis serta sepatah dua ucapan kepada peminat-peminat yang sudi hadir memeriahkan majlis .Ohh em gie -,-

Sebenarnya ada seorang sista tu yang sama seperjuangan dengan aten jugak yang hadiahkan kek tue , dan untuk pengetahuan anda semua semua semua jugak dia yang buatkan kek tue . Alahai , spesel nya rasa terasa dunia milik akuuu yang punyaaa !!! HAHAHAAA *gelakbidadari*

Biar hanya GAMBAR berbicara . *Boleh laa tanya apa apa soalan dekat dia :-

choc moist cake *fevret*
sedikit capture
antara hadiah aten dapat-
Sooo , thats ALL . Thank so muck gilerrr giler to all of you . Giler happy gilerrrr larh malam tue plus terharu skit :') *berapa kali giler tetaw*

P/S Thanks toooo kakak sayang adila yang berjaya menjayakan parti tersebut , seriously sangat sangat dan sangat terharu . Lap you larh darling ^0^

Wasalam :-

17 comments:

Suzie Yusof Mohamed said...

seronoknye diee~ :D

C'Jai said...

wah..suprise..! sanah hewah...moga sentiasa dalam rahmat ilahi...

PILOT LOVER said...

Hepy bufday...may allah always bless u... :)

PILOT LOVER said...

Hepy bufday..may allah bless u.. :)

caliph shuriken said...

wahh, klau jadi retis lagi laa diorg celeb giler2 kn, hikk...

piko ija said...

nk cket kek tu...hehe

unsecretostory said...

Best giler plus bangga . HOHOO :)

unsecretostory said...

Tima kaseh jai wa pilot lover :))

unsecretostory said...

Hahaa . Mesti2 . Semua blogger aten jemput skali . Hewhew ~

unsecretostory said...

Piko : xpayah sikit2 ambik je semua . XD

Qaseh Suhaida said...

happy belated birthday...


salam kenal.

jaakechik said...

hepy belated bday gak utk aten ya... comel jer kek tu cam tuan punya bday hehe

are_lin@yu said...

wahh beznya dpt kek dpt hdiah lk tu..epy bday dear ;-)

Aalia Shahira said...

happy belated bezday . may ur wish comes true . :)

farhalurve said...

lahaiii best nyerr..
farah dah lame xcelebrate bufday ..huhu
hepy bufday yg ke brape kali dah nii ^^

syiela said...

selamat hari lahir aten... bestnya dapat surprise dari kawan2 :)

Phat said...

happy birthday